Oras Hydractiva Digital – Dusjhodet som viser deg vann- og strømforbruket ditt i sanntid

Å bruke mindre vann i dusjen trenger ikke å gå utover komforten. Dette dusjhodet hjelper deg med å spare både vann og strøm.
Vi bruker mye strøm på oppvarming i kalde Norge. Selskapet Elvia, tidligere Hafslund Nett og Eidsiva Nett, skriver at hele 60% av strømforbruket vårt går med til oppvarming av huset. Videre slukes 15-20 prosent av totalforbruket av varmtvannsberederen. Små kutt i varmtvannsbruken kan derfor utgjøre store forskjeller på strømutgiftene dine, og det er dessverre en kjensgjerning at nordmenn sløser mye med vannet. Vi tar lange, varme dusjer, og vi bruker 19 liter vann hver gang vi pusser tennene! Faktisk meldte forskning.no tilbake i 2019 at en gjennomsnittlig nordmann brukte nesten dobbelt så mye vann som en gjennomsnittlig danske. Her er det åpenbart mye å tjene på å stramme inn.
Spar vann og strøm ved å se forbruket i sanntid
Norge er kanskje verst i klassen på sløsing med vannet, men tendensen er den samme også ellers i verden. Dette ønsket Oras å gjøre noe med. Utfordringen? Å gjøre det enklere å redusere forbruket av varmtvann, uten at komforten ble ofret. Løsningen? En ny type dusjhode som ikke bare kombinerer lavt forbruk med høy komfort, men også viser deg vann og strømforbruk i sanntid.
Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links