Vestrheim

Karriere

Vestrheim ble grunnlagt i 1894 og er i dag ledende aktør, og en av de største rørleggerbedriftene på Vestlandet med 146 ansatte. Vi jobber kontinuerlig med å skape en inkluderende arbeidsplass der respekt, annerkjennelse og læring står sentralt. Vestrheim satser på sine ansatte. Det skaper gode resultater!

Vi i Vestrheim er stolte av å jobbe i et sunt og motiverende miljø. Våre ansatte skal glede seg til å komme på jobb. Vi gjør hverandre gode ved å ha fokus på kommunikasjon, læring, samarbeid, trygghet og en god dose humor. Et slikt sosialt felleskap er selve grunnlaget for Vestrheims kundeløfte. Nøyaktige leveranser av høy kvalitet.  

Vi forventer at alle våre ansatte er ærlige, nøyaktige, løsningsorienterte og hyggelige. I bytte mot dette tilbyr vi en trygg og god arbeidsplass med rom for personlig og faglig utvikling. Alle i Vestrheim får grundig internopplæring i rutiner, systemer, sikkerhet og fagtekniske metoder. Vi bruker også mye ressurser på ekstern kursing av våre ansatte.

Vestrheim er en stor bedrift. For å skape et trygt og inkluderende miljø arrangerer vi sosiale arrangementer med jevne mellomrom. Vi tilrettelegger også for idrett og trening i regi av Vestrheim. Det er gøy og bra for helsen!

Vi ansetter for fremtiden! Som ledende aktør er vi alltid, oppdaterte på ny bransjeteknologi. Vestrheim er og må derfor være i kontinuerlig endring. Ved å være en pådriver for kompetanseutviklingen til våre ansatte sikrer vi et nyskapende miljø som kommer både ansatte og kunder til gode.

Kompetanseutviklingen i Vestrheim er individbasert. Ved interesse og initiativ fra den enkelte ansatt gjør vi så godt vi kan for å tilrettelegge for utdanning, deltidsstudier, fagskole, intern opplæring i nye fagområder og kursing.

Karriere

Lærling

Vestrheim skal være med å utdanne fremtidens rørleggere! Dette er selve fundamentet for rekruttering og sikrer oss jevnlig påfyll av faglig dyktige ansatte. Vi har et godt samarbeid med opplæringskontoret og en strukturert internopplæring.

Vestrheims faglige bredde dekker hele spekteret av det rørtekniske faget. Dette gir oss mulighet til å plassere lærlingene våre på ulike prosjekter og oppgaver gjennom hele læreløpet. Det skaper et solid grunnlag for læring!

I 2016 og 2017 fikk vi førsteplass i Norgesmesterskapet for rørleggerlærlinger. I tillegg ble Vestrheim i 2018 kåret til årets lærebedrift for rørleggere. Dette er et bevis på at du blir god hos oss!

Vi søker lærlinger med interesse for faget, er det deg? Vestrheim har årlige lærlingopptak, men tar også imot åpne søknader.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links