Bedrift

Prosjekt og prosjektstyring

Vestrheim kan prosjektstyring! Prosjektoppdrag utgjør i dag 80% av Vestrheims verdiskapning. Vi vet at god prosjektstyring er selve grunnlaget for å kunne levere kompliserte rørtekniske anlegg og stiller derfor høye krav til kompetanse og erfaring. Alle våre prosjektledere har lang fartstid og jobber daglig med prosjektstyring av små og store prosjekter i Bergensområdet.

Vi leverer alt av rørtekniske tjenester og har de siste årene utført nybygg- og rehabiliteringsprosjekter av sykehus, skoler, kjøpesenter, boligbygg, industribygg, næringsbygg og offentlig infrastruktur.  

Stabilitet, bredde, kompetanse, fleksibilitet og totalforståelse.
Prosjekt og prosjektstyring

Prosjekt fra A til Å

Mye skal planlegges, koordineres og følges opp på et byggeprosjekt. Vi har bredden og kompetansen som kreves for å levere høy kvalitet i alle ledd av et prosjekt. Alle våre ansatte er godt innarbeidet i Lean konstruksjonsmetodikk og jobber systematisk etter gjeldende fremdriftsplan. Vestrheim skal ikke være grunnen til prosjektforsinkelser.

Vi har kompetansen til å ta ansvaret for den rørtekniske funksjonsløsningen i ditt bygg. I samarbeid med byggeleder og totalentreprenør avdekker vi behov og utvikler prosjektet, slik at bygget oppnår ønsket og nødvendig funksjonalitet. Vi har lang erfaring med prosjekteringsledelse og utarbeider, sammen med våre samarbeidspartnere, både tradisjonelle og digitale plantegninger.

For å sikre feilfrie leveranser til kundene våre, stiller vi strenge krav til etterprøving av utført arbeid. Vestrheim har egne kvalitetssikringssystemer som fanger opp mangler og feil lenge før et bygg tas i bruk.

Prosjekt og prosjektstyring

Digital byggeplass

Vi streber mot å være bransjens beste samarbeidspartner av rørtekniske anlegg. På veien mot dette står effektivitet, produktivitet, nøyaktighet og bærekraft sentralt. Det er derfor naturlig for oss å ta i bruk nye teknologiske muligheter. Vestrheim bidrar til å digitalisere byggeplassen på flere nivåer.

De siste årene har vi satset tungt på å opparbeide oss kompetanse på digitale 3D modeller. Dette har gitt oss en unik og detaljrik innsikt på prosjektplassen som kommer oss og kundene våre til gode. Alle rørleggerne våre er utstyrt med et nettbrett med tilgang til 3D-modellen. Der har de alt de trenger av informasjon. Nøyaktige mål, komponenter, materialer, deler og fremdriftsplan.

Detaljomfanget gjør det også mulig for oss å hente ut den informasjonen vi trenger for å kunne prefabrikkere store deler av et anlegg på eget verksted. Dette minimerer tiden arbeiderne våre trenger på prosjektområdet og i mange tilfeller risikorelatert arbeid.

Prosjekt og prosjektstyring

Kontroll på økonomien

For å sikre at du som kunde får et prisanslag som gjenspeiler den faktiske prisen har vi dedikerte prosjektutviklere som jobber spesifikt med å prise små og store prosjekter. Våre prosjektutviklere har lang erfaring og innhenter all den informasjonen som kreves for å kunne gi et nøyaktig prisbilde. Vi har også utviklet et eget prosjektverktøy som kan kobles opp mot våre digitale plantegninger. Det gir oss en unik oversikt over materialbruk, bestillinger og logistikk.

Prosjekt og prosjektstyring

Håndtering av tilvalg

Tilvalg skal være enkelt for alle parter! Vestrheim har en egen baderomsbutikk med dyktige servicemedarbeidere som er drevne på å håndtere tilvalgs prosesser. Butikken rommer alt en måtte trenge til bad og vaskerom. Alt fra det nyeste av baderomsinnredning til toalett, dusj og varmepumper.

Bedrift

Kontakt oss

Ønsker du vedlikeholdsavtale, reparasjoner eller vedlikehold på ditt bygg kan vi bistå med erfarne servicerørleggere.

Legg igjen ditt telefonnummer, så ringer vi deg!

    Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
    [instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
    Quick links