Privat

Høy faglig kompetanse, nøyaktighet og kvalitet i alle ledd.

Vestrheim er Vestlandets største tilbyder av rørleggertjenester og tar på seg alle små og store oppdrag. Vi hjelper kundene våre å installere, reparere, vedlikeholde og renovere rørtekniske installasjoner. Det er kritisk at disse oppgavene utføres med høy kvalitet etter gjeldende regler og forskrifter. Dette sikrer vi ved å tilby høy faglig kompetanse, nøyaktighet og kvalitet i alle ledd.

Privat

Rådgivning, tegning og planlegging

Har du planer om å pusse opp, renovere eller bygge nytt?

Vestrheim har dedikerte servicearbeidere og rådgivere som hjelper deg å skreddersy løsningene du trenger. Enten det gjelder bad, vaskerom, sanitær infrastruktur eller varmeanlegg. Vi tilbyr gratis befaring, rådgivning og hjelp til å 3D-tegne din drøm.

Mange opplever det som vanskelig, tidkrevende eller skummelt å gå i gang med større prosjekter. Det er helt forståelig. Større arbeider knyttet til rørsystemer er ofte forbundet med høye innvesteringer. Derfor er det viktig at jobben gjøres skikkelig og blir akkurat slik du ønsker. Enten du ønsker fokus på funksjonalitet, estetikk eller komfort.

Vi har en stor baderomsbutikk på Kokstad med fantastiske produkter og utstillinger. For mange av kundene våre er dette et godt utgangspunkt for planleggingsfasen. 

Privat

Vedlikehold og reparasjoner

Vi har vedlikeholdt og reparert røranlegg for private boliger i over 100 år. Bor du i et eldre bygg eller har et varmeanlegg som ikke er sett til på en stund, kan det være lurt å gjennomføre inspeksjon. Slik unngår du kostbare reparasjoner og utskiftninger.

 Hvis uhellet først er ute, er det greit å ha fagfolk å kontakte. Vestrheim utfører alle typer av reparasjoner og utskiftninger på ditt VVS-anlegg. Har du lekkasjer på vann/avløpsrør – har du behov for reparasjoner eller omlegging, utskifting av blandebatterier eller sanitærutstyr, er ikke våre servicebiler med kvalifiserte håndverkere langt unna.

Samarbeid
Koordinering
Privat

Installasjoner

Vestrheim har lang erfaring med installasjoner av nye anlegg, det være seg bad, kjøkken, vaskerom eller komplette VVS installasjoner til din enebolig. Vår moderne baderomsbutikk på Kokstad tilbyr en rekke kjente merker innen VVS-utstyr som baderomsmøbler, vasker, toaletter, dusjkabinetter og varmtvannsberedere.

Butikken er også et utgangspunkt for mange av våre kunder som har investert i ny bolig. Her har de mulighet til å gjøre endringer på de tingene som de ønsker. Vi har alle forskjellige drømmer om hvordan badet skal se ut.

Med våre dyktige medarbeidere får du hjelp til å utforme ditt drømmebad.

Privat

Oppussing av bad

Planlegger du å totalrenovere badet hjemme eller på hytta? Vestrheim har dyktige fagfolk som hjelper deg å planlegge og bygge ditt drømmebad.

Vi stiller høye krav til utførelse og kvalitet.

Bruker du oss skal du være sikker på å motta en trygg leveranse i henhold til alle regler og forskrifter

Kun én henvendelse

Avtal tid for en uforpliktende prat, gjerne hjemme hos deg. Her utveksler vi ønsker og idéer og blir enige om hvordan ditt nye bad skal bli. 

Kun ett tilbud

Når vi blir enige om hva du ønsker, utarbeides tegninger og beskrivelser av ditt nye bad. Deretter innhenter vi priser fra dyktige snekkere, elektrikere, murere, maler osv. til en ferdig pakkepris, hvor alt er tatt med.

Kun én å forholde seg til

Du kan trygt overlate koordineringen til oss. Vi har lang erfaring med å få hele badet ferdig på den mest effektive måten, med fagmessig utført arbeid til avtalt tid og pris.

Privat

Kontakt oss

Ønsker du å booke en uforpliktende gratis befaring?

Legg igjen ditt telefonnummer, så ringer vi deg!

    Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
    [instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
    Quick links