Vestrheim

Varmepumpe

Varmepumpe som alternativ oppvarmingskilde er svært populært i Norske hjem! Ikke så rart når man ser hvilke gevinster en oppnår. Med en varmepumpe sikrer du deg økonomiske besparelser, effektiv oppvarming og jevnere temperatur i hjemmet ditt. I tillegg er varmepumpen et ypperlig miljøtiltak for deg som ønsker å ta del i det grønne skiftet. 

Vestrheim er forhandler av vann – vann og luft – vann varmepumper. Disse varmepumpene drifter et vannbårent system og gir deg mange muligheter for oppvarming og kjøling. Vestrheim forhandler også luft-luft varmepumper. Forbruksmønsteret til hvert enkelt hjem sier mye om hvilken løsning du trenger. Vestrheim har lang erfaring med å skreddersy varmeanlegg og tilbyr gratis befaring.

Varmepumpe

Væske til vann varmepumper

Henter energi fra vann, jord eller fjell til å varme opp vann til radiatorer, varmtvannsbereder eller vannbåren gulvvarme. Denne type varmepumpe passer utmerket for boliger som skal fjerne oljefyren, har et totalt energiforbruk på over 30.000 kWh per år eller har et vannbårent system. Dette er en fornybar varmekilde som gir lave energiutgifter.

Varmepumpe

Luft til vann

Utnytter varme fra luften utendørs og varmer opp vann til radiatorer, varmtvannsberedere eller vannbåren gulvvarme. Passer utmerket for boliger på Vestlandet.

Varmepumpe

Luft til luft

Dette er den mest kjente og populære typen varmepumpe. En luft til luft varmepumpe har både en utedel og en innedel. Kort fortalt kjører varmepumpen varm luft inn i boligen din. Du kan også bruke den til å kjøle ned om sommeren. Noen typer renser også luften slik at du får et bedre inneklima.

Varmepumpe

Kvalitet for det norske klima

Det finnes utallige tilbydere av varmepumper, men få som faktisk er tilpasset det norske miljøet. Dette er Vestrheim klar over og leverer derfor kun varmepumper som er egnet og testet for norske forhold.

Varmepumpe

Støtteordninger fra ENOVA

Enova gir tilskudd til å installere væske-til-vann-varmepumpe og vannbåren varme, med inntil 10 000 kroner per tiltak.

I tillegg kan du få inntil 5.000 kroner i støtte for å investere i en akkumulatortank til boligen din. Som et ekstra insentiv gir nå Enova også ut en tiltaksbonus på inntil 15.000 kroner om du investerer i alle tre tiltak.

Kravet for å kvalifisere til tiltaksbonusen er at alle utgiftene er innenfor en periode på 20 måneder.

Vestrheim

Vannbåren gulvvarme

Vannbåren gulvarme gir komfortabel og effektiv oppvarming av boligen din hele året! Denne typen varmeanlegg består av et lukket rørsystem med vann som varmes opp og sirkulerer rundt i boligen. Dette gir en jevn fordeling av varmen og gir deg mulighet til å stille temperaturen i hvert enkelt rom. Vannbåren gulvvarme gir et lavere strømforbruk og støttes av Enova med inntil 10 000 kr.

privat

Kontakt oss

Vestrheim har en dedikert serviceavdeling som vedlikeholder og installerer vannbårende anlegg. Ta kontakt, så hjelper vi deg å skreddersy en løsning som passer din bolig!

Vår kontaktperson

Ta gjerne kontakt med Jan Erik om du har spørsmål!

    Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
    [instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
    Quick links