PROSJEKTER

Tine meierier

Før både melk og smør havner i butikken, går det gjennom svært avanserte prosesser. I 2019 kunne Tine meierier i Bergen ta i bruk et splitter nytt og svært avansert meiere på Espehaugen i Blomsterdalen.

Før både melk og smør havner i butikken, går det gjennom svært avanserte prosesser. I 2019 kunne Tine meierier i Bergen ta i bruk et splitter nytt og svært avansert meiere på Espehaugen i Blomsterdalen.

Det nye meieriet til Tine er på hele 18.000 kvadratmeter, og da det ble bygget, var det det mest miljøvennlige meieriet i Europa. Bygget er tegnet av Arkitektene Astrup & Hellern med Sweco som totalrådgiver. LAB Entreprenør har ført opp bygget i en totalentreprise. Vestrheim var ansvarlig for de innvendige VVS-arbeidene med blant annet varme, kjøling og sanitær. Bygget, som er har et omfattende kjølebehov har et betydelig kjøleanlegg.

OPPDRAGSGIVER:

Tine meierier

FERDIGSTILLES:

Høst 2019

BYGNINGSTYPE:

Meieri

AREAL:

18000 m2

STØRRELSE:

Over 40 millioner

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links